Loading...
Search Apps.
albradio

albradio

Radio stacioni i parë Shqiptar (DAB+) që mund të dëgjohet...
5
|
1,320 Installs
|
1 Ratings
|
Free

albradio Screenshots

Post a Review / Comment.

albradio Description

Radio stacioni i parë Shqiptar (DAB+) që mund të dëgjohet në vetura (të prodhuara pas vitit 2017), kryesisht në regjionet ku komunitetit Shqiptar është më i pranishëm dhe në akset më të frekuentuara të Zvicrës (Hauptstrasse & Autobahn)!

Radio stacion për Shqiptarët e:
Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë V., Luginës, Medvegjës, Bujanocit e Malit të zi!

„albradio“-n mund ta dëgjoni FALAS në regjionet:
Schaffhausen, Winterthur, Zentralschweiz, Aarau, Olten, Berner Oberland, Lausanne. Zürich (01.02.2023)!

„albradio“ është radio stacion...:
... informativ dhe argëtues për të gjithë Shqiptarët në Zvicër!
... faktor që nxitë, mbështetë e promovon angazhimin e rinisë.
... informim koherent mbi ngjarjet në Zvicër.
... ndikimi pozitiv në disponimin e audiencës.
... radio stacion që ruan gjuhën dhe traditat Shqiptare.
... dimension i ri i fuqizimit të Komunitetit.
... dritarja më e fuqishme për promovimin e Bizneseve.

„albradio“ emeton këngët më të bukura Shqipe të të gjitha kohërave dhe të të gjitha trevave Shqiptare!

Trending Categories

Connect with us